Reparatii Telefoane Sector 1

Ești în căutarea unui service de reparații pentru telefoane în București Sector 1?

362639694_238402559067245_1424634126792996676_n

Reparații rapide

Majoritatea reparațiilor se fac pe loc, în maxim 60 de minute

Profesionalism

Folosim cele mai noi tehnologii din domeniu

Garanție

Toate reparațiile efectuate vin la pachet cu 12 luni garanție

Dacă telefonul sau tableta ta s-au defectat și cauți un loc unde le poți repara în Sector 1, noi te putem ajuta oricând!

NEOGSM.ro este un service gsm situat în Bucuresti sector 1 care se ocupă cu repararea telefoanelor și a tabletelor. Principalele reparații efectuate în service-ul nostru sunt cele de tip Hardware precum: înlocuirea Display-ului, a sticlei display-ului, acumulatorului, capacului spate, a difuzorului, a căștii, a modulului de încărcare, a camerelor foto sau a touchscreen-ului, dar și cele de tip Software precum: resoftare, decodare.

Astfel service-ul nostru acoperă o gamă variată de servicii în aria de reparații a telefoanelor și a tabletelor, avantajul cel mai mare pe care îl oferă fiind reparațiile pe loc. Majoritatea reparațiilor se efectuează în 30 – 40 de minute iar pentru reparațiile mai complicate timpul poate fi mai ridicat, reparația fiind efectuată în câteva ore dar totuși în aceeași zi. De asemenea la NEOGSM.ro diagnosticarea problemei telefonului sau tabletei tale este gratuită, iar pentru orice reparație efectuată la noi în service beneficiezi de un an de garanție.

Dacă te întrebi dacă reparăm doar anumite mărci de telefoane sau tablete, află că nu, noi reparăm totaliatatea mărcilor pentru care sunt furnizate piese pe piață. Ei bine dacă ai un telefon care nu face parte din rândul celor mai des întâlnite cum ar fi: iPhone, Samsung, Huawei sau Motorola, nu îți face griji la noi în service sunt preluate totaliatatea telefoanelor pentru care se găsesc piese de schimb.

De asemenea la NEOGSM.ro oferim și consultanță cu privire la problemele pe care le întâmpini cu dispozitivul tău. NEOGSM.ro poate fi prietenul tău priceput la tehnologie care te poate ajuta cu sfaturi atunci când telefonul tău s-a blocat sau s-a stricat.

Așadar dacă ai o problemă cu privire la telefonul sau tableta ta, sau dacă acestea s-au stricat nu ezita să le aduci la NEOGSM.ro iar la noi vei găsi tot sprijinul necesar pentru a depăși problema dispozitivului tău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Sună acum