Condiții Garanție

1. SERVICII ACOPERITE

1.1 Prin prezentul document, SC MIMIX MODOMAR SRL furnizează servicii de reparații pentru dispozitivele mobile, în special telefoane si tablete, și oferă o garanție extinsă de 12 luni pentru orice reparație efectuată.

2. ACOPERIREA GARANȚIEI

2.1 Garanția se aplică exclusiv reparațiilor efectuate de către SC MIMIX MODOMAR SRL.

2.2 Garanția acoperă defectele sau problemele survenite ca urmare a reparațiilor efectuate de către SC MIMIX MODOMAR SRL.

2.3 Garanția nu acoperă daune cauzate de utilizare necorespunzătoare, accidente, neglijență, intervenții neautorizate ale terților sau modificări aduse de către utilizator.

2.4 Această garanție se aplică doar componentei specific reparate/înlocuite și nu se extinde asupra altor componente.


3. DURATA GARANȚIEI

Garanția este valabilă timp de 12 luni de la data ridicării dispozitivului din service pentru majoritatea reparațiilor. Termenul de garanție exact va fi comunicat în prealabil iar acesta se va regăsi ulterior în certificatul de garanție oferit la ridicarea dispozitivului din service.


4. PROCEDURA DE UTILIZARE A GARANȚIEI

4.1 Pentru a beneficia de garanție, utilizatorul trebuie să prezinte o dovadă a achiziției (bon fiscal / ordin de plata) împreună cu certificatul de garanție oferit la eliberarea dispozitivului din service.

4.2 SC MIMIX MODOMAR SRL își rezervă dreptul de a verifica și analiza dispozitivul înainte de a onora o cerere de garanție.

4.3 În cazul în care problema constatată este acoperită de garanție, SC MIMIX MODOMAR SRL își asumă responsabilitatea pentru remedierea acesteia prin reparație sau înlocuire, la discreția sa.

4.4 Costurile asociate cu transportul sau manipularea dispozitivului în cadrul procesului de revendicare a garanției vor fi suportate de către SC MIMIX MODOMAR SRL.

5. EXCLUDERI DIN GARANȚIE


5.1 Garanția nu acoperă daunele survenite din cauza utilizării necorespunzătoare, neglijenței, accidentelor sau intervențiilor neautorizate.

5.2 Desigilarea sau modificarea dispozitivului de către persoane neautorizate fara acordul scris al SC MIMIX MODOMAR SRL anulează automat garanția.

5.3 Garanția nu acoperă bateriile care prezintă uzură normală sau capacitate redusă în timp.

6. LIMITAREA RĂSPUNDERII


6.1 SC MIMIX MODOMAR SRL nu este responsabilă pentru pierderi de date, informații sau orice alte consecințe survenite ca urmare a utilizării sau nefuncționării dispozitivului reparat.

6.2 Răspunderea SC MIMIX MODOMAR SRL în cazul oricăror revendicări, inclusiv cele privind garanția, este limitată la valoarea totală plătită de către utilizator pentru reparația respectivă.

7. DISPOZIȚII GENERALE


7.1 Prezentul document constituie acordul integral dintre părți și nu poate fi modificat decât în scris și semnat de ambele părți.

7.2 Orice dispută sau litigiu legat de prezentul acord va fi supus legilor și jurisdicției.

Prin utilizarea serviciilor noastre, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Abonare Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Contact
Locația pe hartă
Urmărește-ne

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top
Sună acum